Ústecký Slovan - HC Tábor

4:2 (0:1, 3:0, 1:1)

Sobota, 26.11.2022 16:00 - Muži

 

Branky a nahrávky: 33. Roubík (Vodička, Kučera), 36. Smola (Damašek), 37. Tůma (Trefný), 60. Rudovský (Smola) - 9. Černý (Zayml), 46. Šulek (Matušík, Endál).

Rozhodčí: Hlinka - Sýkora, Pěkný.   Vyloučení: 4:5   Využití: 1:1   Góly v oslabení: 0:0   Střely: 35:37   Diváci: 841

ÚSTECKÝ SLOVAN: Stahl – Drtina (A), Vodička, Trefný (C), Záruba, Funk, Šefl, Vacík – Túma (A), Roubík, Rudovský – Kordule, Costa, Prošek – Smola, Kučera, Damašek – Daniel.

HC TÁBOR: Gába - Plášil, Suchánek, Hajič, Vala, Černý, Hubata - Seidl, Matušík, Šulek - Endál, Dančišin, Vlček - Bárta, Milfait, Severa - Duda, Zíb, Zayml.

 

Související články

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Letňany jsou ve čtvrtfinále

    Út 19.03. |

    Jediný gól z hole zkušeného Pavla Mrni rozhodl o vítězství Letňan v pondělním čtvrtém zápase osmifinálové série na ledě Děčína. Jeho trefa z šesté minuty prodloužení znamená pro hostující Letce postup do čtvrtfinále, ve kterém si to rozdají s ambiciózním Chomutovem.    

  • Trenérský štáb A-týmu doplní v play-off Milan Dančišin

    Po 11.03. |

    Na lavičce A-mužstva bude v letošním play-off druhé ligy působit trenérský triumvirát. Stávající kouče Richarda Loba a Jakuba Grofa doplní do trojice lodivod extraligového dorostu Milan Dančišin st., který už si letos práci na lavičce "áčka" vyzkoušel ve dvou utkáních. Popřejme trenérům i jejich týmu hodně zdaru.

  • K osmifinále mají blíže Benátky a Kobra

    Út 05.03. |

    Úterní zahajovací zápasy předkola play-off přiblížily k branám osmifinále oba hostující celky. Benátky nad Jizerou si odvezly vítězství 4:3 z Ústí nad Labem, Kobra Praha vyhrála 4:1 v Mostě. Odvetné zápasy se hrají ve čtvrtek 7. března od 18 hodin v Benátkách a v Praze.   

    Více...
  • Táborská reprezentační stopa

    St 31.01. |

    V tuzemském hokejovém kalendáři se blíží vlna mládežnických reprezentačních akcí. V plánech trenérů národních výběrů nechybějí ani hráči, kteří vzešli z táborské hokejové líhně. Ve dvacítce figuruje mezi náhradníky pro Turnaj pěti zemí ve švýcarském Klotenu útočník Vojtěch Spěváček, který aktuálně válí za juniorku Třince. Pro sedmnáctku se podobná konfrontace se čtyřmi špičkovými soupeři odehraje v Porubě a Kravařích. V soupisce náhradníků pro tuto akci je také jméno Antonína Klatovského, toho času ve službách plzeňské juniorky.

  • Stříbro pro Adélu. GRATULUJEME!

    Po 15.01. |

    Útočnice deváté třídy HC Tábor Adéla Pánková je vicemistryní světa! Soběslavská odchovankyně byla významnou součástí stříbrné party českých juniorek na právě skončeném světovém šampionátu ve švýcarskou Zugu. Srdečně gratulujeme! 

    Více...
Starší aktuality