B-mužstvo v podzámčí zklamalo a účast v play-off je pro něj zase o krok dál

04.02.2019 21:55, autor: Pavel Šácha

Hráči táborského B-týmu si v neděli výrazně zkomplikovali cestu vedoucí k účasti v play-off krajské ligy. Na otevřeném kluzišti hlubockých Rytířů podali matný výkon, který vyústil v hladkou porážku 1:6. Tři kola před koncem soutěže ztrácejí na osmý Spartak Soběslav čtyři body a ještě o jeden bod víc je dělí od sedmého Vajgaru Jindřichův Hradec. Právě s ním si to svěřenci trenérů Štěpána Kadiláka a Petra Škuliny rozdají v nedělním domácím střetnutí (17.30) a jen vítězství jim zachová šanci na vyřazovací boje.

B-mužstvo v podzámčí zklamalo a účast v play-off je pro něj zase o krok dál

Hluboká n/Vlt. - HC Tábor B

6:1 (5:0, 1:1, 0:0)

Neděle, 3.2.2019 17:30 - Muži B

 

Branky a nahrávky: 4. Matys (Šimek), 11. Maurenz, 12. Matys (Heřmánek), 14. Šimek (Matys), 15. Robin Rákosník (Miler), 23. Hejda (Formánek) - 31. Novák (Brabec).

Rozhodčí: Jílek - Beránek, Knor.   Vyloučení: 5:11 - navíc jelínek (Tábor) 10 minut OT.   Využití: 1:0   Góly v oslabení: 0:0   Diváci: 180

HLUBOKÁ N/VLT.: Dašek – Dušek, Robin Rákosník, Žlůva, Heřmánek, Formánek, Roman Rákosník – Štěpán, Miler, Bahula, Matys, Vácha, Šimek, Kantor, Hejda, Maurenz.

HC TÁBOR B: Dudáček – Hastrman, Kanov, F. Hubáček, T. Hošek, P. Hošek, Raiterman, Košař – D. Hubáček, Kalaš, Syrovátka - Jankovský, Pospíchal, Kratochvíl - Novák, Jelínek, Brabec.


Petr Škulina, asistent trenéra B-týmu HC Tábor:
„Na zápase se mi líbil snad jen pohled na hlubocký zámek při soumraku… Věděli jsme, že je na Hluboké malé hřiště a na hráče jsme proto apelovali, aby hráli důsledně do obrany a plnili si své úkoly. Výsledek třetiny 5:0 mluví za všechno. Propadli jsme ve všech činnostech a byli jsme všude ne o jeden, ale o dva kroky pozadu. Ještě jsme tak trochu doufali, že se nám podaří dát ve druhé části nějaké góly a soupeř znrvózní, ale domácí už si výsledek pohlídali a k ničemu nás v podstatě nepustili.“      

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Finále extraligy s táborským puncem

    St 17.04. |

    První extraligové finále mezi Pardubicemi a Třincem neslo velmi výraznou stopu táborského hokeje, a to pruhovanou. Jedním ze dvou hlavních rozhodčích v úvodní bitvě o titul byl táborský odchovanec a někdejší výborný extraligový útočník Lukáš Květoň. Do pozice čárového arbitra byl nominován plánský Petr Šimánek, jenž rovněž trávil své hokejové roky u Jordánu. Oběma nezbývá než pogratulovat k nominaci do vrcholných extraligových bojů a popřát jim skvělý zrak a pevnou ruku při řízení případných dalších utkání.     

  • Novinky k zimnímu stadionu v Táboře

    Pá 29.03. |

    Tábor chce letos vyměnit chladicí technologii na zimním stadionu. Oprava by neměla zpozdit začátek příští sezony. Je možné, že se při rekonstrukci mírně změní i parametry ledové plochy. Tvar hrací plochy bude odpovídat i kritériím pro mezinárodní zápasy, které by se pak v Táboře mohly konat. Město navíc plánuje výstavbu druhé ledové plochy, která by měla vzniknout v blízkosti zimního stadionu. 

    Více...
  • Letňany jsou ve čtvrtfinále

    Út 19.03. |

    Jediný gól z hole zkušeného Pavla Mrni rozhodl o vítězství Letňan v pondělním čtvrtém zápase osmifinálové série na ledě Děčína. Jeho trefa z šesté minuty prodloužení znamená pro hostující Letce postup do čtvrtfinále, ve kterém si to rozdají s ambiciózním Chomutovem.    

  • Trenérský štáb A-týmu doplní v play-off Milan Dančišin

    Po 11.03. |

    Na lavičce A-mužstva bude v letošním play-off druhé ligy působit trenérský triumvirát. Stávající kouče Richarda Loba a Jakuba Grofa doplní do trojice lodivod extraligového dorostu Milan Dančišin st., který už si letos práci na lavičce "áčka" vyzkoušel ve dvou utkáních. Popřejme trenérům i jejich týmu hodně zdaru.

  • K osmifinále mají blíže Benátky a Kobra

    Út 05.03. |

    Úterní zahajovací zápasy předkola play-off přiblížily k branám osmifinále oba hostující celky. Benátky nad Jizerou si odvezly vítězství 4:3 z Ústí nad Labem, Kobra Praha vyhrála 4:1 v Mostě. Odvetné zápasy se hrají ve čtvrtek 7. března od 18 hodin v Benátkách a v Praze.   

    Více...
Starší aktuality