Hráči B-týmu se na domácím ledě trápí, tentokrát u Jordánu slavil rival z Veselí

20.01.2019 23:53, autor: Pavel Šácha

Hráči B-mužstva si v nedělním pokračování krajské ligy bodově nepřilepšili a stále zůstávají za hranicí elitní osmičky. V okresním derby s veselskou Lokomotivou sice dokázali zareagovat na brzké dvoubrankové vedení soupeře a srovnat krok, téměř vzápětí jim ale hostující tým uštědřil tři gólové údery a kráčel za vítězstvím. V závěrečné části hry ještě podepsal brankový účet šestým gólem.

Hráči B-týmu se na domácím ledě trápí, tentokrát u Jordánu slavil rival z Veselí

HC Tábor B - Veselí nad Lužnicí

2:6 (1:2, 1:3, 0:1)

Neděle, 20.1.2019 19:00 - Muži B

 

Branky a nahrávky: 20. Jankovský (F. Hubáček), 31. Prštický (Kanov) - 2. Vlach (L. Míchal), 6. Čáp (M. Drs), 34. Čáp (Nehoda, M. Drs), 38. Dušák (J. Míchal), 40. M. Drs (Mikeska), 46. Arnold (Mikeska).

Rozhodčí: Poskočil - Diviš, Mašek.   Vyloučení: 7:5   Využití: 0:3   Góly v oslabení: 0:0   Diváci: 165

HC TÁBOR B: Michal Novák (41. Lekeš) – Růžek, Kanov, F. Hubáček, T. Hošek, Hlaváč, Raiterman, Dudák – Syrovátka, Kalaš, Prštický – Jankovský, Pospíchal, T. Kratochvíl - Martin Novák, Jelínek, Brabec, Hastrman.

VESELÍ NAD LUŽNICÍ: Vokurka – Nehoda, M. Drs, L. Míchal, Štěcha, Krampl, Malecha – Arnold, Mikeska, Čáp - Dušák, J. Novák, Vlach - J. Míchal, D. Kratochvíl, Bůžek.


Petr Škulina, asistent trenéra B-týmu HC Tábor: „Vstup do zápasu se nám nepovedl a brzy jsme prohrávali 0:2. Soupeř dal své góly lehce, zatímco my jsme sice také měli šance, ale jako obvykle jsme je neproměnili. Řekl bych, že jsme v první třetině byli v obraně hodně lehkovážní. Do desáté minuty druhé části jsme byli lepší a podařilo se nám vyrovnat. Najednou se ale všechno zase zhroutilo. Udělali jsme zbytečné fauly, měli pět vyloučených a soupeř z toho dal tři góly. To je prostě špatně… Přitom jsme na to před zápasem upozorňovali, protože už předtím v Soběslavi jsme strávili ohromné množství času v oslabení. Tam jsme to ubránili, ale tady to uměli hráči jako Mikeska nebo Čáp sehrát. Třetí třetina už se v podstatě dohrála, i když jsme měli na jejím začátku zase tři vyložené šance. V zakončení prostě nejsme důrazní a je to naše nemohoucnost. Ještě bych chtěl v téhle sezoně zažít to, abychom doma vyhráli. Venku až na dvě výjimky všechno vyhrajeme, ale doma nejsme schopní body urvat.“     

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Finále extraligy s táborským puncem

    St 17.04. |

    První extraligové finále mezi Pardubicemi a Třincem neslo velmi výraznou stopu táborského hokeje, a to pruhovanou. Jedním ze dvou hlavních rozhodčích v úvodní bitvě o titul byl táborský odchovanec a někdejší výborný extraligový útočník Lukáš Květoň. Do pozice čárového arbitra byl nominován plánský Petr Šimánek, jenž rovněž trávil své hokejové roky u Jordánu. Oběma nezbývá než pogratulovat k nominaci do vrcholných extraligových bojů a popřát jim skvělý zrak a pevnou ruku při řízení případných dalších utkání.     

  • Novinky k zimnímu stadionu v Táboře

    Pá 29.03. |

    Tábor chce letos vyměnit chladicí technologii na zimním stadionu. Oprava by neměla zpozdit začátek příští sezony. Je možné, že se při rekonstrukci mírně změní i parametry ledové plochy. Tvar hrací plochy bude odpovídat i kritériím pro mezinárodní zápasy, které by se pak v Táboře mohly konat. Město navíc plánuje výstavbu druhé ledové plochy, která by měla vzniknout v blízkosti zimního stadionu. 

    Více...
  • Letňany jsou ve čtvrtfinále

    Út 19.03. |

    Jediný gól z hole zkušeného Pavla Mrni rozhodl o vítězství Letňan v pondělním čtvrtém zápase osmifinálové série na ledě Děčína. Jeho trefa z šesté minuty prodloužení znamená pro hostující Letce postup do čtvrtfinále, ve kterém si to rozdají s ambiciózním Chomutovem.    

  • Trenérský štáb A-týmu doplní v play-off Milan Dančišin

    Po 11.03. |

    Na lavičce A-mužstva bude v letošním play-off druhé ligy působit trenérský triumvirát. Stávající kouče Richarda Loba a Jakuba Grofa doplní do trojice lodivod extraligového dorostu Milan Dančišin st., který už si letos práci na lavičce "áčka" vyzkoušel ve dvou utkáních. Popřejme trenérům i jejich týmu hodně zdaru.

  • K osmifinále mají blíže Benátky a Kobra

    Út 05.03. |

    Úterní zahajovací zápasy předkola play-off přiblížily k branám osmifinále oba hostující celky. Benátky nad Jizerou si odvezly vítězství 4:3 z Ústí nad Labem, Kobra Praha vyhrála 4:1 v Mostě. Odvetné zápasy se hrají ve čtvrtek 7. března od 18 hodin v Benátkách a v Praze.   

    Více...
Starší aktuality