Přijďte nás podpořit, vzkazují hokejisté

14.11.2013 20:19, autor: Jiří Jelínek

HC Tábor - SC Kolín

4:1 (3:0, 0:1, 1:0)

Sobota, 16.11.2013 18:00 - Muži

 

Branky a nahrávky: 9. Kellner (Černý), 10. Hájek (Drda), 16. Matušík (Mařík), 48. Heršálek (Matušík, Seidl) - 28. Semirád (Moláček, Valášek)

Rozhodčí: Pokorný - Polák, Rampýr   Vyloučení: 6:4 navíc TS Matušík (TAB) - neproměněno   Využití: 2:0   Góly v oslabení: 0:0   Průběžné skóre: 3:0, 3:1, 4:1   Diváci: 1496

HC TÁBOR: Klestil (15. Panec) - Havran, Černý, Kanov "A", Heršálek "A", Liška, Klíma, Šašek - Kellner, Krätzer, Kolomý - Mařík, Matušík "C", Seidl - Drda, Sladký, Hájek

SC KOLÍN: Sejpal (Moravec) - Bárta, Pácal, Pýcha, Skokan, Chaloupka, Hanzl, Moláček, Čtvrtečka - Morkes "A", Zumr, Ježek, Malý "C", Mejzr "A", Valášek, Šifta, Jankovský, Semirád, Kočí, Kubát

Rozhovory

Před sobotním těžkým utkáním jsme zpovídali táborské hokejisty. Všichni dostali stejné otázky. Čeká vás Kolín, vedoucí tým tabulky, jak se na něj připravujete? Co od tohoto soupeře očekáváte? Chtěli byste nějak pozvat fanoušky na důležitý zápas?

Martin Havran, obránce, 24 let

Na každý zápas se připravujeme stejně, ať je to teď Kolín nebo někdo jiný. Do každého utkání jdeme s cílem vyhrát, ať je soupeř první nebo poslední. Chtěl bych pozvat naše skvělé fanoušky, aby nás přišli podpořit a udělali parádní atmosféru jako vždy. Bez nich by to nebylo ono, jsou naším šestým hráčem, každý zápas jsou úžasní. Moc jim za to děkuju.

Filip Kolomý, útočník, 23 let

Na Kolín se připravujeme jako na každý jiný zápas, celý týden pořádně trénujeme, a že Kolín je první… v sobotu už být nemusí! J Myslím, že to bude pohledné utkání na obě strany a padne hodně branek.  Věřím v to, že zápas pro nás skončí vítězstvím za tři body! Tak určitě bych je chtěl pozvat na statek, doma jsme dlouho nehráli, tak bych chtěl, aby přišli co v největším počtu a bylo je POŘÁDNĚ slyšet!

Jan Sladký, útočník, 24 let

Příprava zatím probíhá jako na každý jiný zápas. Nicméně v šatně jsme o tom už mluvili, bude to těžké a musíme se na to pořádně připravit. V pátek procvičíme nějaká založení útoku, přesilovky a pan Matušík nás určitě dobře nachystá. Od Kolína očekávám, že budou hrát poctivě dozadu, ale určitě na nás nebudou pouze vyčkávat a budou útočit jako v zápasech v přípravě. Už jsme s nimi dvakrát hráli, asi to bude hodně podobné. Fanouškům bych chtěl vzkázat, aby nás přišli podpořit v hojném počtu a skvěle fandit, tak jako vždy. Určitě to budeme proti Kolínu potřebovat, navíc to bude jeden z nejtěžších soupeřů a jistě se bude hrát dobrý hokej.

David Kellner, útočník, 23 let

Jelikož nehrajeme ve středu tak hodně intenzivně trénujeme, vlastně každý den kromě středy, to jsme měli volno.  V přípravě jsme zjistili, že Kolín je kvalitní mužstvo. Hrají dobře a není náhoda, že jsou první. Určitě to bude kvalitní hokej. Věřím, že přijde co nejvíce lidí a my jim to oplatíme výhrou!

Radek Seidl, útočník, 22 let

Na Kolín se připravujeme jako na jakéhokoliv jiného soupeře, alespoň zatím. S Kolínem už jsme odehráli dvě přípravná utkání, která byla hodně vyrovnaná. Soupeř nám ukázal dobrý přechod z obrany do útoku, takže to nebude nic jednoduchého. Fanouškům bych moc chtěl poděkovat za podporu, s Kolínem to bude dobrý hokej, tak přijďte!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Finále extraligy s táborským puncem

    St 17.04. |

    První extraligové finále mezi Pardubicemi a Třincem neslo velmi výraznou stopu táborského hokeje, a to pruhovanou. Jedním ze dvou hlavních rozhodčích v úvodní bitvě o titul byl táborský odchovanec a někdejší výborný extraligový útočník Lukáš Květoň. Do pozice čárového arbitra byl nominován plánský Petr Šimánek, jenž rovněž trávil své hokejové roky u Jordánu. Oběma nezbývá než pogratulovat k nominaci do vrcholných extraligových bojů a popřát jim skvělý zrak a pevnou ruku při řízení případných dalších utkání.     

  • Novinky k zimnímu stadionu v Táboře

    Pá 29.03. |

    Tábor chce letos vyměnit chladicí technologii na zimním stadionu. Oprava by neměla zpozdit začátek příští sezony. Je možné, že se při rekonstrukci mírně změní i parametry ledové plochy. Tvar hrací plochy bude odpovídat i kritériím pro mezinárodní zápasy, které by se pak v Táboře mohly konat. Město navíc plánuje výstavbu druhé ledové plochy, která by měla vzniknout v blízkosti zimního stadionu. 

    Více...
  • Letňany jsou ve čtvrtfinále

    Út 19.03. |

    Jediný gól z hole zkušeného Pavla Mrni rozhodl o vítězství Letňan v pondělním čtvrtém zápase osmifinálové série na ledě Děčína. Jeho trefa z šesté minuty prodloužení znamená pro hostující Letce postup do čtvrtfinále, ve kterém si to rozdají s ambiciózním Chomutovem.    

  • Trenérský štáb A-týmu doplní v play-off Milan Dančišin

    Po 11.03. |

    Na lavičce A-mužstva bude v letošním play-off druhé ligy působit trenérský triumvirát. Stávající kouče Richarda Loba a Jakuba Grofa doplní do trojice lodivod extraligového dorostu Milan Dančišin st., který už si letos práci na lavičce "áčka" vyzkoušel ve dvou utkáních. Popřejme trenérům i jejich týmu hodně zdaru.

  • K osmifinále mají blíže Benátky a Kobra

    Út 05.03. |

    Úterní zahajovací zápasy předkola play-off přiblížily k branám osmifinále oba hostující celky. Benátky nad Jizerou si odvezly vítězství 4:3 z Ústí nad Labem, Kobra Praha vyhrála 4:1 v Mostě. Odvetné zápasy se hrají ve čtvrtek 7. března od 18 hodin v Benátkách a v Praze.   

    Více...
Starší aktuality