2. TŘÍDA: Naděje z přípravky C sbíraly ostruhy v Rakousku i na domácím ledě

16.11.2016 18:18, autor: Pavel Šácha

Táborští hokejoví benjamínci z přípravky C (2. třídy) mají na podzim hodně napilno. Po říjnové účasti na turnaji v Benešově (6. místo) a přátelském duelu s Příbramí (10:2) se o prvním listopadovém víkendu vypravili za hranice České republiky, přesněji do rakouského Salzburgu. A aby toho nebylo málo, o uplynulém víkendu si to malí Kohouti rozdali v domácím turnaji s vrstevníky ze Soběslavi a Milevska.

2. TŘÍDA: Naděje z přípravky C sbíraly ostruhy v Rakousku i na domácím ledě

Turnaj v Salcburku

Na své rakouské výpravě si táborské naděje připsaly dvě vysoké výhry nad domácími výběry, a jen druhý jihočeský účastník z Milevska byl tentokrát nad jejich síly.

HC Tábor – EC Red Bull Salzburg W  9:2

Branky Tábora: Eremiáš 3, Kuchár 3, Matěj Susko 2, Severa.

HC Tábor – EC Red Bull Salzburg B 17:3

Branky Tábora: Hořejší 5, Eremiáš 4, Kuchár 3, Severa 2, Matěj Susko, Bouška, Zátopek.

HC Tábor – HC Milevsko 2010  3:8

Branky Tábora: Eremiáš 2, Matěj Susko.

Konečné pořadí: 1. HC Milevsko 2010, 2. HC Tábor, 3. EC Red Bull Salzburg W, 4. EC Red Bull Salzburg B.

Sestava táborského týmu: Malypetr - Eremiáš, Janů, Matěj Susko, Kuchár, Zátopek, Bouška, Švadlena, Severa.

Miniturnaj v Táboře

Táborský turnaj sezval  po dvou týmech Tábora, Soběslavi a Milevska. Hrálo se systémem každý s každým na 3 x 15 minut se čtyřmi (A), resp. třemi (B) hráči na obou stranách.

TURNAJ B


HC Tábor  B - HC Milevsko 2010 B  4:6

Branky Tábora: Vošta 2, Martin Susko, Trnka.

HC Tábor B – OLH Spartak Soběslav B 14:6 

Branky Tábora: Martin Susko 6, Trnka 3, Janoušek 2, Vošta 2, Vondrák.

Sestava táborského týmu B: Marek Hemza - Martin Susko,  Daniel Trnka, Josef Vondrák, Matyáš Krch, Jakub Janoušek, Adam Králík, David Vošta, Denis Dalibor.

TURNAJ A

 HC Tábor A - HC Milevsko 2010 A 10:10

 Branky Tábora: Eremiáš 5, Matěj Susko 2, Bouška, Hořejší, Švadlena.

 HC Tábor A - OLH Spartak Soběslav A 8:11

Branky: Eremiáš 4, Hořejší 3, Bouška.

Sestava táborského týmu A: Pavel Malypetr -Vít  Eremiáš, Martin Kuchár, Jakub Hořejší, Matěj Bouška, Erik Zátopek, Matěj Susko, Matěj Severa, Vojtěch Janů, Adam Švadlena.

 
 
Více fotek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • NOMINACE ČR "18" NA TURNAJ V TÁBOŘE

    So 26.10. |

    Už v neděli 3. listopadu se u Jordánu sejde česká hokejová reprezentace do 18 let, aby se připravovala na středeční start mezinárodního Turnaje pěti zemí v Táboře. A jak vypadá nominace domácího výběru, který povede do boje David Čermák s asistenty Radkem Bělohlavem a Jaroslavem Nedvědem?      

     

    Více...
  • První zápas, první gól Piráta

    St 23.10. |

    Táborský forvard Jiří Severa se prosadil hned ve svém prvním utkání po přesunu mezi chomutovské Piráty. V prvoligovém střetnutí na ledě Třebíče poslal hosty do vedení 2:1, domácí celek ale stihl výsledek otočit, a tak nakonec přišla branka "Seviče" vniveč. 

    Více...
  • Na pomoc po povodních jde z výtěžku 40 000 Kč

    Út 24.09. |

    Sobotní druholigové střetnutí mezi táborským týmem a Baníkem Příbram doprovázela charitativní akce na pomoc lidem postiženým povodněmi. Klub HC Tábor se pod záštitou hejtmana Jihočeského kraje Martina Kuby rozhodl věnovat k výše uvedenému účelu část výtěžku ze vstupného. Z tohoto počinu nakonec vzešla částka 40 000 Kč. Už před utkáním se navíc k táborskému klubu připojila i společnost Silon Sezimovo Ústí, díky čemuž se celková částka ještě znásobí. O tom, kam tyto finanční prostředky poputují, společně rozhodnou klub HC Tábor s jihočeským hejtmanem Martinem Kubou.             

  • Oliver Šatný v dresu Motoru

    St 11.09. |

    Ve čtvrtečním přípravném utkání mezi Motorem České Budějovice a Škodou Plzeň bude plnit roli dvojky domácího extraligového týmu táborský brankář Oliver Šatný. Zápas se hraje od 17.30 hodin na zimním stadionu v Soběslavi, kde mladý gólman vyrůstal.  

  • Nové cesty bývalých kohoutů

    Út 10.09. |

    V minulých týdnech byly odtajněny osudy několika hráčů, kteří v minulém druholigovém ročníku oblékali dres HC Tábor. Třiatřicetiletý obránce Miloslav Jáchym si ve středu odbyl premiéru v barvách BK Havlíčkův Brod. O tři roky starší univerzální bojovník Petr Zíb vsadil na trenérskou dráhu v nynějším bydlišti v Praze a na Kobře povede žákovské výběry 7. a 5. třídy. Své obrovské hráčské zkušenosti se chystá promítnout do trenérské branže Rudolf Huna. Čtyřiačtyřicetiletý veleúspěšný slovenský internacionál zvažoval i pokračování hráčské kariéry, přednedávnem ho však v jeho domovině představil jako nového hlavního kouče třetiligový Dolný Kubín. Přejeme jim hodně úspěchů na všech frontách!

Starší aktuality