2. TŘÍDA: Naděje z přípravky C sbíraly ostruhy v Rakousku i na domácím ledě

16.11.2016 18:18, autor: Pavel Šácha

Táborští hokejoví benjamínci z přípravky C (2. třídy) mají na podzim hodně napilno. Po říjnové účasti na turnaji v Benešově (6. místo) a přátelském duelu s Příbramí (10:2) se o prvním listopadovém víkendu vypravili za hranice České republiky, přesněji do rakouského Salzburgu. A aby toho nebylo málo, o uplynulém víkendu si to malí Kohouti rozdali v domácím turnaji s vrstevníky ze Soběslavi a Milevska.

2. TŘÍDA: Naděje z přípravky C sbíraly ostruhy v Rakousku i na domácím ledě

Turnaj v Salcburku

Na své rakouské výpravě si táborské naděje připsaly dvě vysoké výhry nad domácími výběry, a jen druhý jihočeský účastník z Milevska byl tentokrát nad jejich síly.

HC Tábor – EC Red Bull Salzburg W  9:2

Branky Tábora: Eremiáš 3, Kuchár 3, Matěj Susko 2, Severa.

HC Tábor – EC Red Bull Salzburg B 17:3

Branky Tábora: Hořejší 5, Eremiáš 4, Kuchár 3, Severa 2, Matěj Susko, Bouška, Zátopek.

HC Tábor – HC Milevsko 2010  3:8

Branky Tábora: Eremiáš 2, Matěj Susko.

Konečné pořadí: 1. HC Milevsko 2010, 2. HC Tábor, 3. EC Red Bull Salzburg W, 4. EC Red Bull Salzburg B.

Sestava táborského týmu: Malypetr - Eremiáš, Janů, Matěj Susko, Kuchár, Zátopek, Bouška, Švadlena, Severa.

Miniturnaj v Táboře

Táborský turnaj sezval  po dvou týmech Tábora, Soběslavi a Milevska. Hrálo se systémem každý s každým na 3 x 15 minut se čtyřmi (A), resp. třemi (B) hráči na obou stranách.

TURNAJ B


HC Tábor  B - HC Milevsko 2010 B  4:6

Branky Tábora: Vošta 2, Martin Susko, Trnka.

HC Tábor B – OLH Spartak Soběslav B 14:6 

Branky Tábora: Martin Susko 6, Trnka 3, Janoušek 2, Vošta 2, Vondrák.

Sestava táborského týmu B: Marek Hemza - Martin Susko,  Daniel Trnka, Josef Vondrák, Matyáš Krch, Jakub Janoušek, Adam Králík, David Vošta, Denis Dalibor.

TURNAJ A

 HC Tábor A - HC Milevsko 2010 A 10:10

 Branky Tábora: Eremiáš 5, Matěj Susko 2, Bouška, Hořejší, Švadlena.

 HC Tábor A - OLH Spartak Soběslav A 8:11

Branky: Eremiáš 4, Hořejší 3, Bouška.

Sestava táborského týmu A: Pavel Malypetr -Vít  Eremiáš, Martin Kuchár, Jakub Hořejší, Matěj Bouška, Erik Zátopek, Matěj Susko, Matěj Severa, Vojtěch Janů, Adam Švadlena.

 
 
Více fotek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Finále extraligy s táborským puncem

    St 17.04. |

    První extraligové finále mezi Pardubicemi a Třincem neslo velmi výraznou stopu táborského hokeje, a to pruhovanou. Jedním ze dvou hlavních rozhodčích v úvodní bitvě o titul byl táborský odchovanec a někdejší výborný extraligový útočník Lukáš Květoň. Do pozice čárového arbitra byl nominován plánský Petr Šimánek, jenž rovněž trávil své hokejové roky u Jordánu. Oběma nezbývá než pogratulovat k nominaci do vrcholných extraligových bojů a popřát jim skvělý zrak a pevnou ruku při řízení případných dalších utkání.     

  • Novinky k zimnímu stadionu v Táboře

    Pá 29.03. |

    Tábor chce letos vyměnit chladicí technologii na zimním stadionu. Oprava by neměla zpozdit začátek příští sezony. Je možné, že se při rekonstrukci mírně změní i parametry ledové plochy. Tvar hrací plochy bude odpovídat i kritériím pro mezinárodní zápasy, které by se pak v Táboře mohly konat. Město navíc plánuje výstavbu druhé ledové plochy, která by měla vzniknout v blízkosti zimního stadionu. 

    Více...
  • Letňany jsou ve čtvrtfinále

    Út 19.03. |

    Jediný gól z hole zkušeného Pavla Mrni rozhodl o vítězství Letňan v pondělním čtvrtém zápase osmifinálové série na ledě Děčína. Jeho trefa z šesté minuty prodloužení znamená pro hostující Letce postup do čtvrtfinále, ve kterém si to rozdají s ambiciózním Chomutovem.    

  • Trenérský štáb A-týmu doplní v play-off Milan Dančišin

    Po 11.03. |

    Na lavičce A-mužstva bude v letošním play-off druhé ligy působit trenérský triumvirát. Stávající kouče Richarda Loba a Jakuba Grofa doplní do trojice lodivod extraligového dorostu Milan Dančišin st., který už si letos práci na lavičce "áčka" vyzkoušel ve dvou utkáních. Popřejme trenérům i jejich týmu hodně zdaru.

  • K osmifinále mají blíže Benátky a Kobra

    Út 05.03. |

    Úterní zahajovací zápasy předkola play-off přiblížily k branám osmifinále oba hostující celky. Benátky nad Jizerou si odvezly vítězství 4:3 z Ústí nad Labem, Kobra Praha vyhrála 4:1 v Mostě. Odvetné zápasy se hrají ve čtvrtek 7. března od 18 hodin v Benátkách a v Praze.   

    Více...
Starší aktuality