Jedenáct let s All Sports. Spolupráci klubu s firmou zdobí spolehlivost a vstřícnost

30.07.2024 10:47, autor: Pavel Šácha

Je to nekonečný koloběh… V době, kdy mezi fanoušky stále ještě doznívají emoce z uplynulé druholigové sezony, nabírají strhující tempo přípravy na tu nadcházející. Ve spojení se skládáním hráčského kádru přichází na řadu intenzivní práce na materiálním zabezpečení a dalších věcech spojených s provozem týmu.

Jedenáct let s All Sports. Spolupráci klubu s firmou zdobí spolehlivost a vstřícnost

V sídle All Sports zleva Matěj Svoboda, Jan Milfait, Matěj Zadražil a Tomáš Hubata.

Prvořadým úkolem je zajistit pro hráče výstroj a další sportovní vybavení pro letní přípravu i samotné boje na ledě.

V táborském A-mužstvu došlo k výrazné hráčské obměně, a zabezpečit vše potřebné bylo oproti předchozím sezonám daleko náročnější. Potvrzují to i slova provozního vedoucího táborského klubu Pavla Kratochvíla. „Když to vezmu ze svého pohledu, první rok v krajském přeboru se nedá se současnou přípravou na sezonu vůbec srovnat. Je to všechno o mnoho levelů jinde,“ konstatoval.

V průběhu letní přípravy si hráči vybírali výstroj, hokejky, oblečení a další nezbytné hokejové propriety. Všechno musí být nachystané k 29. červenci, kdy se budou po měsíčním volnu znovu hlásit trenérům do služby. „Není to úplně snadné, protože téměř každý hráč má své specifické požadavky. Kluci jsou ale fajn a při zkoušení výstroje se užije i spousta srandy,“ říká Pavel Kratochvíl.

Celý proces činí jednodušším osvědčená spolupráce s firmou All Sports, která je oficiálním zástupcem kanadské hokejové značky Bauer a italského sportovního oblečení Kappa. Tato společnost dodává do Tábora výstroj už 11 let. „Je to opravdu dlouhá doba, ale nevzpomínám si, že bychom někdy řešili nějaký zásadní problém,“ pochvaluje si Pavel Kratochvíl. „Díky panu Novotnému (Product & Team manažer firmy All Sports Igor Novotný ml. – pozn. red.) jsme měli vždycky všechno včas a nestalo se, že by z nějakého důvodu byl ohrožen start hráče v utkání a podobně. Nejde jen o samotné dodávky výstroje, ale nadmíru spokojeni jsme i se vstřícným jednáním ze strany All Sports,“ dodává dlouholetý správce „klubového skladu“.

Dlouhodobého propojení s HC Tábor si já osobně moc vážím,
říká Product & Team manažer All Sports Igor Novotný mladší

Do HC Tábor dodáváte hokejové vybavení už pěknou řádku let. Jak pevné pouto s táborským klubem jste po dobu vzájemné spolupráce uzavřeli?
A sledujete jeho výsledky?

Naše spolupráce s Táborem trvá už víc než deset let a řekl bych, že je stabilní. Já osobně si tohoto propojení moc vážím a výkony týmu samozřejmě sleduji. I to nám totiž umožňuje lépe se orientovat v potřebách hráčů a s pomocí kvalitní výstroje naší značky zlepšit jejich výkonnost.

S materiálním zajištěním jednotlivých týmů je určitě spousta práce. Máte vůbec ještě čas a chuť sledovat hokejové dění a užívat si ho ryze sportovně?
Zajištění vybavení pro různé týmy je samozřejmě hodně náročná práce, přesto si stále nacházím čas na to, abych hokej sledoval, a také na pravidelné hraní. Je to důležité pro udržení kondice, a zároveň mi to pomáhá udržet si perspektivu z pohledu koncového uživatele našich produktů.

Táborský hokej slaví v letošním roce 100 let od svého založení. Co byste mu k tomuto významnému jubileu popřál?
Ke stému výročí bych chtěl především vyjádřit uznání klubu za jeho dlouhodobý přínos českému hokeji. Přeji HC Tábor, aby i nadále úspěšně rozvíjel místní talentované hráče, a udržoval si tak své důležité postavení v českém hokeji.

 
 
Více fotek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Oliver Šatný v dresu Motoru

    St 11.09. |

    Ve čtvrtečním přípravném utkání mezi Motorem České Budějovice a Škodou Plzeň bude plnit roli dvojky domácího extraligového týmu táborský brankář Oliver Šatný. Zápas se hraje od 17.30 hodin na zimním stadionu v Soběslavi, kde mladý gólman vyrůstal.  

  • Nové cesty bývalých kohoutů

    Út 10.09. |

    V minulých týdnech byly odtajněny osudy několika hráčů, kteří v minulém druholigovém ročníku oblékali dres HC Tábor. Třiatřicetiletý obránce Miloslav Jáchym si ve středu odbyl premiéru v barvách BK Havlíčkův Brod. O tři roky starší univerzální bojovník Petr Zíb vsadil na trenérskou dráhu v nynějším bydlišti v Praze a na Kobře povede žákovské výběry 7. a 5. třídy. Své obrovské hráčské zkušenosti se chystá promítnout do trenérské branže Rudolf Huna. Čtyřiačtyřicetiletý veleúspěšný slovenský internacionál zvažoval i pokračování hráčské kariéry, přednedávnem ho však v jeho domovině představil jako nového hlavního kouče třetiligový Dolný Kubín. Přejeme jim hodně úspěchů na všech frontách!

  • Hokej.cz o druhé ledové ploše v Táboře

    Po 19.08. |

    Výstavbě druhé ledové plochy v Táboře, která by mohla začít už v říjnu, se věnoval i web Hokej.cz. V článku shrnul základní informace týkající se tohoto tématu.   

    Více...
  • A-tým je znovu pohromadě

    Po 29.07. |

    Druholigoví hokejisté Tábora se v pondělí sešli k první tréninkové jednotce po třítýdenním prázdninovém odpočinku. První tři dny tohoto týdne se ještě budou připravovat na suchu, ve čtvrtek 1. srpna je čeká první trénink na ledě, a to v azylu milevského zimního stadionu. Tamtéž se vydají i v pátek, od pondělí 5. srpna budou brázdit kluziště soběslavského zimního stadionu. 

  • Jiří Novotný o spolupráci s Táborem

    Ne 21.07. |

    Sportovní manažer českobudějovického Motoru Jiří Novotný se v rozhovoru pro web www.hokej.cz rozpovídal o možné spolupráci s Táborem a zájmu jihočeského extraligisty o posun kohoutů do druhé nejvyšší soutěže.  

    Více...
Starší aktuality