4. TŘÍDA: Pro týmy Českých Budějovic a Soběslavi nebyli táborští hráči štědrými hostiteli

21.10.2015 20:44, autor: Pavel Šácha

Stoprocentní bilanci vykázala nejstarší klubová přípravka v mistrovském turnaji, který se odehrál na jejím domácím ledě. Na štítě táborských nadějí zůstaly výběry soběslavského Spartaku i Motoru České Budějovice.

HC Tábor A – Spartak Soběslav A 7:3 (2:0, 2:0, 3:3)

Branky Tábora: Šilháb 2, Jirášek 2, Šťastný 2, Vlček, asistence: Eremiáš, +/-: Fábera +1, Vlček +2, Šťastný +3, Eremiáš +3, Šilháb +3, brankář: Spálenka 45 minut, 12 zásahů/3góly.
 Sestava táborského týmu: Spálenka – Fábera,  Jirášek, Vlček – Šťastný, Eremiáš, Šilháb – od 2. třetiny Vachta.

HC Tábor B – Spartak Soběslav B 14:5 (3:2, 7:1, 4:2)

Branky Tábora: Mohyla 3, Slavík 2, Hanzák 2, Anděl 2, Sokol 2, Lukeš, Bačo, Mužík, asistence: Lukeš 3, Mohyla 2, Hanzák, Sokol, +/-: Lukeš +3, Mohyla +4, Vachta -2, Anděl +2, Hanzák +4, Bačo +2, Slavík +6, Mužík +4, Sokol +4, brankář: Ostrý 45 minut, 21/5. 
 Sestava táborského týmu: Ostrý – Lukeš, Mohyla, v první třetině Vachta – Anděl, Hanzák, Bačo – Slavík, Mužík, Sokol.

HC Tábor A – HC Motor České Budějovice A 8:2 (2:0, 2:2, 4:0)

Branky: Vlček 2, Eremiáš 2, Šilháb, Jirášek, Šťastný, Fábera, asistence: Eremiáš, Jirášek, Vlček, +/-: Fábera +2, Jirášek +2, Vlček +3, Šťastný +3, Eremiáš +2, Šilháb +2, Kovanda +3, brankář: Šrámek 45 minut, 18/2. 
 Sestava táborského týmu: Šrámek – Fábera,  Jirášek, Vlček – Šťastný, Eremiáš, Šilháb – Kovanda.

HC Tábor B – HC Motor České Budějovice B 10:4 (3:2, 4:1, 3:1)

Branky Tábora: Hanzák 3, Sokol 2, Vachta 2, Mohyla, Mužík, Lukeš, asistence: Mohyla 2, Lukeš, Sokol, Vachta, Anděl, Bačo, +/-: Lukeš +4, Mohyla +4, Vachta +4, Slavík +2, Mužík +2, Sokol +2, brankář: Ostrý 45 minut, 14/4.
 Sestava táborského týmu: Ostrý – Lukeš, Mohyla, Vachta – Anděl, Hanzák, Bačo – Slavík, Mužík, Sokol.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Oliver Šatný v dresu Motoru

    St 11.09. |

    Ve čtvrtečním přípravném utkání mezi Motorem České Budějovice a Škodou Plzeň bude plnit roli dvojky domácího extraligového týmu táborský brankář Oliver Šatný. Zápas se hraje od 17.30 hodin na zimním stadionu v Soběslavi, kde mladý gólman vyrůstal.  

  • Nové cesty bývalých kohoutů

    Út 10.09. |

    V minulých týdnech byly odtajněny osudy několika hráčů, kteří v minulém druholigovém ročníku oblékali dres HC Tábor. Třiatřicetiletý obránce Miloslav Jáchym si ve středu odbyl premiéru v barvách BK Havlíčkův Brod. O tři roky starší univerzální bojovník Petr Zíb vsadil na trenérskou dráhu v nynějším bydlišti v Praze a na Kobře povede žákovské výběry 7. a 5. třídy. Své obrovské hráčské zkušenosti se chystá promítnout do trenérské branže Rudolf Huna. Čtyřiačtyřicetiletý veleúspěšný slovenský internacionál zvažoval i pokračování hráčské kariéry, přednedávnem ho však v jeho domovině představil jako nového hlavního kouče třetiligový Dolný Kubín. Přejeme jim hodně úspěchů na všech frontách!

  • Hokej.cz o druhé ledové ploše v Táboře

    Po 19.08. |

    Výstavbě druhé ledové plochy v Táboře, která by mohla začít už v říjnu, se věnoval i web Hokej.cz. V článku shrnul základní informace týkající se tohoto tématu.   

    Více...
  • A-tým je znovu pohromadě

    Po 29.07. |

    Druholigoví hokejisté Tábora se v pondělí sešli k první tréninkové jednotce po třítýdenním prázdninovém odpočinku. První tři dny tohoto týdne se ještě budou připravovat na suchu, ve čtvrtek 1. srpna je čeká první trénink na ledě, a to v azylu milevského zimního stadionu. Tamtéž se vydají i v pátek, od pondělí 5. srpna budou brázdit kluziště soběslavského zimního stadionu. 

  • Jiří Novotný o spolupráci s Táborem

    Ne 21.07. |

    Sportovní manažer českobudějovického Motoru Jiří Novotný se v rozhovoru pro web www.hokej.cz rozpovídal o možné spolupráci s Táborem a zájmu jihočeského extraligisty o posun kohoutů do druhé nejvyšší soutěže.  

    Více...
Starší aktuality