DOROST: Táborská parta už má první bod, mezi prsty jí ale proklouzla cennější kořist

03.10.2022 01:02, autor: Pavel Šácha

Dorostenci HC Tábor si na konci minulého týdne sáhli na první bod v nové extraligové sezoně, to když padli na ledě Havlíčkova Brodu až v prodloužení. Jakkoliv to po čtvrtečním pokaženém vystoupení v Českých Budějovicích představuje potencionální impuls do dalších bojů, řadí se bod z Kotliny spíše mezi ztrátové položky. Vždyť ještě v 55. minutě měli kohouti nakročeno k plnému zisku.

DOROST: Táborská parta už má první bod, mezi prsty jí ale proklouzla cennější kořist

Motor Č. Budějovice - HC Tábor

6:1 (2:0, 4:0, 0:1)

Čtvrtek, 29.9.2022 18:00 - Dorost

 

Branky a nahrávky: 9. Hečko (Humeník), 16. Aulický (Humeník, Drančák), 21. Hečko (Kubík), 28. Aulický (Drančák), 30. Humeník, 35. Hečko (Humeník) - 56. J. Pospíchal (Vlček, Suchan).

Rozhodčí: Kosnar - Jindra, Štofa.   Vyloučení: 6:6   Využití: 3:0   Góly v oslabení: 1:0   Střely: 35:30   Diváci: 63

MOTOR Č. BUDĚJOVICE: Schacherl – Lukáš, Kubík, Zevl, Šíma, Fábera, Prušák, Gřegořek – Aulický, Kinter, Šimon, Humeník, Hečko, Lukeš, Vlna, Postl, Hoch, Drančák.

HC TÁBOR: Šrámek – Bačo, Ješ, Jaroš, Jirášek, Šťastný, Mrázek, Pěček – Hlavín, Podzimek, Křepelka, Mohyla, J. Pospíchal, Eremiáš, Vlček, P. Pospíchal, Dohnal, Suchan.

BK Havlíčkův Brod - HC Tábor

3:2p (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)

Sobota, 1.10.2022 13:30 - Dorost

 

Branky a nahrávky: 21. Koubek (Kachlíř), 55. Koubek (Křížek), 62. Křížek (Mrtka, Kachlíř) - 17. Jaroš (Suchan, Vlček), 32. Vlček (Suchan).

Rozhodčí: Pavel – Karásek, Tichý.   Vyloučení: 6:3   Využití: 2:0   Góly v oslabení: 0:0   Střely: 30:20   Diváci: 123

BK HAVLÍČKŮV BROD: Račan (Kamenický) – Mrtka, Kachlíř, Adam, Ondruš, Teml, Vaněk, Konvalina – Křížek, Koubek, Nový – Dvořák, Frühbauer, Kozlík – Kraučuk, Adamec, Suchý.

HC TÁBOR: Šrámek (Wajtr) – Kratochvíl, Bačo, Ješ, Jaroš, Jirásek, Šťastný, Céza – Hlavín, Lang, Křepelka, Mohyla, J. Pospíchal, Eremiáš, Vlček, P. Pospíchal, Dohnal, Suchan.


ARPÁD GYÖRI, trenér dorostu HC Tábor:

„Po nepovedeném čtvrtečním utkání v Českých Budějovicích, které jsme znovu brzy ztratili vinou řady individuálních chyb, jsme chtěli v Brodě konečně bodovat. To se nám sice podařilo, ale jsme zklamaní, protože jsme v něm sahali po třech bodech, ale opět jsme inkasovali vyrovnávající gól naprosto zbytečně. Vnímáme určité zlepšení systémových věcí, na kterých se snažíme pracovat, ale stále nám na ledě chybí více soustředění na dané situace, a hlavně osobní odpovědnosti. Chápu, že pro většinu kluků je to po přechodu
do tak kvalitní soutěže těžké. V zápasech, které nás čekají, ale potřebujeme tyto věci výrazně zlepšit a dál na nich na sto procent pracovat. Jiná cesta není.“

Prohlédněte si snímky Tomáše Danka ze čtvrtečního extraligového duelu v českobudějovické Budvar aréně.     

 
 
Více fotek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Letňany jsou ve čtvrtfinále

    Út 19.03. |

    Jediný gól z hole zkušeného Pavla Mrni rozhodl o vítězství Letňan v pondělním čtvrtém zápase osmifinálové série na ledě Děčína. Jeho trefa z šesté minuty prodloužení znamená pro hostující Letce postup do čtvrtfinále, ve kterém si to rozdají s ambiciózním Chomutovem.    

  • Trenérský štáb A-týmu doplní v play-off Milan Dančišin

    Po 11.03. |

    Na lavičce A-mužstva bude v letošním play-off druhé ligy působit trenérský triumvirát. Stávající kouče Richarda Loba a Jakuba Grofa doplní do trojice lodivod extraligového dorostu Milan Dančišin st., který už si letos práci na lavičce "áčka" vyzkoušel ve dvou utkáních. Popřejme trenérům i jejich týmu hodně zdaru.

  • K osmifinále mají blíže Benátky a Kobra

    Út 05.03. |

    Úterní zahajovací zápasy předkola play-off přiblížily k branám osmifinále oba hostující celky. Benátky nad Jizerou si odvezly vítězství 4:3 z Ústí nad Labem, Kobra Praha vyhrála 4:1 v Mostě. Odvetné zápasy se hrají ve čtvrtek 7. března od 18 hodin v Benátkách a v Praze.   

    Více...
  • Táborská reprezentační stopa

    St 31.01. |

    V tuzemském hokejovém kalendáři se blíží vlna mládežnických reprezentačních akcí. V plánech trenérů národních výběrů nechybějí ani hráči, kteří vzešli z táborské hokejové líhně. Ve dvacítce figuruje mezi náhradníky pro Turnaj pěti zemí ve švýcarském Klotenu útočník Vojtěch Spěváček, který aktuálně válí za juniorku Třince. Pro sedmnáctku se podobná konfrontace se čtyřmi špičkovými soupeři odehraje v Porubě a Kravařích. V soupisce náhradníků pro tuto akci je také jméno Antonína Klatovského, toho času ve službách plzeňské juniorky.

  • Stříbro pro Adélu. GRATULUJEME!

    Po 15.01. |

    Útočnice deváté třídy HC Tábor Adéla Pánková je vicemistryní světa! Soběslavská odchovankyně byla významnou součástí stříbrné party českých juniorek na právě skončeném světovém šampionátu ve švýcarskou Zugu. Srdečně gratulujeme! 

    Více...
Starší aktuality