Osmáci skončili na turnaji v Humpolci pátí, zahráli si s Libercem, Slavií či Jihlavou

04.04.2023 00:15, autor: Pavel Šácha
Osmáci skončili na turnaji v Humpolci pátí, zahráli si s Libercem, Slavií či Jihlavou


Výběr táborské 8. třídy přijal o prvním dubnovém víkendu účast na dvoudenním turnaji v Humpolci. Ve výtečně obsazených kláních šesti týmů sehráli mladí kohouti pět velmi užitečných a kvalitních zápasů. V úvodních čtyřech zůstal na štítě svých soupeřů, v tom závěrečném však v neděli odpoledne udolal Porubu a v konečném účtování obsadil pátou příčku. Nejlepším hráčem táborského celku byl vyhlášen Štěpán Nevšímal.

„V našem týmu už dostali příležitost někteří mladší hráči, se kterými se případně počítá do příští sezony osmičky.
V některých zápasech předvedli kluci velmi solidní výkony, a hlavní bylo, že ještě na konci sezony dostali šanci zahrát si takto kvalitní zápasy,“ poznamenal kouč táborského týmu Arpád Györi.    

Výsledky týmu HC Tábor:

HC Tábor - Dukla Jihlava 1:3, - Liberec 0:3, - Slavia 0:5, - Hvězda Praha 2:4, - Torax Poruba 3:2.
KONEČNÉ POŘADÍ TURNAJE: 1. Slavia, 2. Jihlava, 3. Liberec, 4. Hvězda, 5. Tábor, 6. Poruba.

 

        

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Jiří Novotný o spolupráci s Táborem

    Ne 21.07. |

    Sportovní manažer českobudějovického Motoru Jiří Novotný se v rozhovoru pro web www.hokej.cz rozpovídal o možné spolupráci s Táborem a zájmu jihočeského extraligisty o posun kohoutů do druhé nejvyšší soutěže.  

    Více...
  • Táborští mladíci nadchli

    St 10.07. |

    Extraligoví táborští mladíci z týmů dorostu a 9. třídy prokázali na červnových svazových testech perfektní připravenost a zařadili se v tomto směru mezi absolutní tuzemskou elitu. Sklidili tím velké uznání a v neposlední řadě zájem webu hokej.cz. Naše redakce se k testům na svazovém poli během července ještě jednou vrátí.

    Více...
  • Adam Čížek je v Písku

    St 12.06. |

    Dvaadvacetiletý obránce Adam Čížek stráví nadcházející sezonu v barvách píseckých Králů. V uplynulém ročníku figuroval na soupisce táborského týmu, za který naskočil do 20 druholigových utkání. Dalších 16 zápasů odehrál v dresu mateřského Spartaku Soběslav v krajské lize.

  • Jakub Šedivý posílil Sokolov

    St 05.06. |

    Jednadvacetiletý odchovanec táborského hokeje Jakub Šedivý (ne)mění své působiště. Kmenový hráč Bílých Tygrů z Liberce bude formou hostování působit v prvoligovém Baníku Sokolov, nadále však zůstává i na soupisce libereckého extraligového týmu. Uplynulý ročník druhé nejvyšší soutěže strávil poctivý bek s četnými zkušenostmi z mládežnických reprezentací v barvách Kolína. Kubo, hodně štěstí v novém angažmá!          

    Více...
  • HC Tábor mezi tuzemskou špičkou

    Ne 02.06. |

    HC Tábor se zařadil do společnosti klubů, které získaly status jedné z akademií. Na pomyslné mapě ledního hokeje rozdělené do tří kategorií jich nově figuruje celkem 31. Podrobnosti přináší článek na hokej.cz.

    Více...
Starší aktuality