Čtvrťáci zapečetili svůj letošní program dvěma duely v Českých Budějovicích

26.12.2023 22:41, autor: Pavel Šácha

Hráči 4. třídy HC Tábor si stejně jako další kluboví reprezentanti užívají sváteční pohodu a volné chvíle se svými blízkými. Jejich zatím poslední zápasové vystoupení je zavedlo do Českých Budějovic, kde v rámci své soutěže změřili síly s domácím Motorem a sehráli i domluvený přípravný duel s veselskou Lokomotivou.

Čtvrťáci zapečetili svůj letošní program dvěma duely v Českých Budějovicích


Účinkování malých kohoutů u Vltavy zhodnotil vedoucí týmu Pavel Jankovský. „Do zápasu s Motorem vstoupili kluci velmi aktivně. V první třetině soupeře v podstatě k ničemu nepustili a vytvořili si poměrně velké množství šancí, ty ale málokdy proměnili, protože brankář domácích chytal velice dobře. Druhá část byla vyrovnaná a hrál se 'hurá' hokej nahoru, dolů. Poslední třetina byla v podání našeho týmu mnohem lepší a kluci na ledě navázali na tu první. I když se výsledky nesmí evidovat, bylo jasné, kdo vyhrál, jelikož si to děti počítají. Naším druhým soupeřem měl být Česky Krumlov, který se však ještě před začátkem ze soutěže odhlásil. Proto trenéři domluvili přípravné utkání s jiným týmem, a to s Veselím nad Lužnicí. Do tohoto zápasu jsme znovu vstoupili velice  aktivně a drželi tempo po celou první třetinu. Ve druhé třetině jsme tahali za kratší konec, nejspíše vinou únavy, protože jsme na rozdíl od soupeře hráli už druhé utkání. V té třetí ale kluci zmobilizovali poslední síly a herně se soupeři vyrovnali. Za předvedené výkony je potřeba tým pochválit, ale stále máme na čem pracovat.“

Další konfrontaci podstoupí tým 4. třídy HC Tábor v neděli 7. ledna, kdy nastoupí u Vajgaru proti jindřichohradeckým Střelcům, a právě proti Lokomotivě Veselí nad Lužnicí.

    

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Jiří Novotný o spolupráci s Táborem

    Ne 21.07. |

    Sportovní manažer českobudějovického Motoru Jiří Novotný se v rozhovoru pro web www.hokej.cz rozpovídal o možné spolupráci s Táborem a zájmu jihočeského extraligisty o posun kohoutů do druhé nejvyšší soutěže.  

    Více...
  • Táborští mladíci nadchli

    St 10.07. |

    Extraligoví táborští mladíci z týmů dorostu a 9. třídy prokázali na červnových svazových testech perfektní připravenost a zařadili se v tomto směru mezi absolutní tuzemskou elitu. Sklidili tím velké uznání a v neposlední řadě zájem webu hokej.cz. Naše redakce se k testům na svazovém poli během července ještě jednou vrátí.

    Více...
  • Adam Čížek je v Písku

    St 12.06. |

    Dvaadvacetiletý obránce Adam Čížek stráví nadcházející sezonu v barvách píseckých Králů. V uplynulém ročníku figuroval na soupisce táborského týmu, za který naskočil do 20 druholigových utkání. Dalších 16 zápasů odehrál v dresu mateřského Spartaku Soběslav v krajské lize.

  • Jakub Šedivý posílil Sokolov

    St 05.06. |

    Jednadvacetiletý odchovanec táborského hokeje Jakub Šedivý (ne)mění své působiště. Kmenový hráč Bílých Tygrů z Liberce bude formou hostování působit v prvoligovém Baníku Sokolov, nadále však zůstává i na soupisce libereckého extraligového týmu. Uplynulý ročník druhé nejvyšší soutěže strávil poctivý bek s četnými zkušenostmi z mládežnických reprezentací v barvách Kolína. Kubo, hodně štěstí v novém angažmá!          

    Více...
  • HC Tábor mezi tuzemskou špičkou

    Ne 02.06. |

    HC Tábor se zařadil do společnosti klubů, které získaly status jedné z akademií. Na pomyslné mapě ledního hokeje rozdělené do tří kategorií jich nově figuruje celkem 31. Podrobnosti přináší článek na hokej.cz.

    Více...
Starší aktuality