ŽÁCI: Hráči 7. třídy proti Motoru mocně dotahovali, chyběl jim jediný krůček

04.03.2024 17:27, autor: Pavel Šácha

O uplynulém víkendu si hráči žákovských týmů HC Tábor na mistrovské body nesáhli. Sedmákům a o rok mladšímu výběru nepomohl k vymazání domácích porážek s výše postavenými soupeři ani sympatický finiš. Celek 5. třídy v Soběslavi vedl, v dalším průběhu se mu podařilo dorovnat dvoubrankový náskok soupeře, ale brzy po gólu na 3:3 znovu inkasoval a tentokrát už na to odpověď nenašel.

7. třída

HC TÁBOR – MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE 5:6 (1:4, 0:1, 4:1)

Branky: 11. Vítovec (Přitasil), 41. Svoboda, 46. Svoboda, 54. Fris (Svoboda), 58. Svoboda (Vítovec) – 9. Binter (Makovička), 13. Matějka, 17. Hanzal (Vokatý), 18. Vašek (Vlček), 33. Vávra (Vokatý), 52. Vašek. Rozhodčí: Eremiáš – Ent, Hlaváč. Vyloučení: 4:8. Využití: 0:1. Diváků: 55.
Složení táborského týmu: Janovský (Kašpar) – Šefčíková, Miadok, Ručka, Kubašta, Janovská, Fabišík – Přitasil, Pejša, Vítovec, Rezek, Gruber, Dušek, Fris, Svoboda.

6. třída

HC TÁBOR – LETCI LETŇANY 4:6 (2:2, 0:3, 2:1)

Branky: 2. Pešina (Zákostelecký), 6. Vaněk (Soldát, Ošmyk), 53. Soldát (Ošmyk, Kočí), 57. Pešina (Soldát, Paleček) – 12. Novák (Souček, Varchola), 16. Varchola (Souček), 21. Honzíček, 28. Kryšová, 38. Varchola (Kubeš), 60. Varchola. Rozhodčí: Votápek – Eremiáš. Vyloučení: 5:4. Využití: 0:1. Diváků: 55.
Složení táborského týmu: Mareš – Dimitrova, Vaněk, Mládek, Sedláček – Komínek, Ošmyk, Pešina, Kočí, Paleček, Raszka, Zákostelecký, Soldát, Dimitrov.

5. třída

SPARTAK SOBĚSLAV – HC TÁBOR 5:3 (1:1, 2:1, 2:1)

Branky: 11. Nekněz (Petrů), 31. Vlk (Nekněz), 31. Macháček (Petrů), 52. Nekněz (Vlk), 58. Šopejstal (Petrů) – 7. Soldát, 34. Soldát, 51. Novotný (Drtina). Rozhodčí: Šrubař – Křiklán. Vyloučení: 2:5. Využití: 0:0. Diváků: 55.
Složení táborského týmu: Michálek (Balvín) – Ryšavý, Čech, Vondráková, Kříž, Susková – Koudelka, Kubašta, Schwarz, Novotný, Drtina, Šenkýř, Soldát.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Jiří Novotný o spolupráci s Táborem

    Ne 21.07. |

    Sportovní manažer českobudějovického Motoru Jiří Novotný se v rozhovoru pro web www.hokej.cz rozpovídal o možné spolupráci s Táborem a zájmu jihočeského extraligisty o posun kohoutů do druhé nejvyšší soutěže.  

    Více...
  • Táborští mladíci nadchli

    St 10.07. |

    Extraligoví táborští mladíci z týmů dorostu a 9. třídy prokázali na červnových svazových testech perfektní připravenost a zařadili se v tomto směru mezi absolutní tuzemskou elitu. Sklidili tím velké uznání a v neposlední řadě zájem webu hokej.cz. Naše redakce se k testům na svazovém poli během července ještě jednou vrátí.

    Více...
  • Adam Čížek je v Písku

    St 12.06. |

    Dvaadvacetiletý obránce Adam Čížek stráví nadcházející sezonu v barvách píseckých Králů. V uplynulém ročníku figuroval na soupisce táborského týmu, za který naskočil do 20 druholigových utkání. Dalších 16 zápasů odehrál v dresu mateřského Spartaku Soběslav v krajské lize.

  • Jakub Šedivý posílil Sokolov

    St 05.06. |

    Jednadvacetiletý odchovanec táborského hokeje Jakub Šedivý (ne)mění své působiště. Kmenový hráč Bílých Tygrů z Liberce bude formou hostování působit v prvoligovém Baníku Sokolov, nadále však zůstává i na soupisce libereckého extraligového týmu. Uplynulý ročník druhé nejvyšší soutěže strávil poctivý bek s četnými zkušenostmi z mládežnických reprezentací v barvách Kolína. Kubo, hodně štěstí v novém angažmá!          

    Více...
  • HC Tábor mezi tuzemskou špičkou

    Ne 02.06. |

    HC Tábor se zařadil do společnosti klubů, které získaly status jedné z akademií. Na pomyslné mapě ledního hokeje rozdělené do tří kategorií jich nově figuruje celkem 31. Podrobnosti přináší článek na hokej.cz.

    Více...
Starší aktuality