Znovu do boje! Na táborském ledě dnes vypukne nelítostná bitva o čtvrtý bod

08.04.2024 11:57, autor: Pavel Šácha

V pondělí o šesté hodině večerní se na táborském zimním stadionu rozhoří bitva o čtvrtý bod v semifinálové sérii mezi domácími kohouty a Havířovem. Jihočeši v ní budou chtít srovnat krok, slezská výprava se pokusí zaútočit na mečbol. Který z týmů cíl své mise naplní, to se jejich fanoušci dozvědí krátce po dvacáté hodině a možná i déle.

Znovu do boje! Na táborském ledě dnes vypukne nelítostná bitva o čtvrtý bod


Předpovídat osud střetnutí je s ohledem na dosavadní vývoj série ošidné. Jisté je, že se i další nesmlouvavý souboj obou soupeřů odehraje před fantastickou diváckou kulisou. Navzdory nepříliš vhodnému nedělnímu termínu doprovázenému nádherným počasím dorazilo do ochozů téměř 3330 diváků. Tentokrát si mohou hokejoví fandové náležitě zpestřit všední večer na začátku pracovního týdne, což rozhodně není k zahození. A pokud jim aktéři zápasu naservírují podobně pikantní bitvu jako v neděli, bude o zábavu, emoce a strhující partii jaksepatří postaráno.

Podobně jako při nedělním zápase si fanoušci přijdou na své také během přestávek. Tu mezi první a druhou třetinou opět vyplní tradiční střelecká soutěž. Tři držitelé tenisových míčků vhozených do hlediště se na ledě utkají o vstupenky do Jump arény v Táboře. Upozorňujeme ale, že je třeba dostavit se do prostoru k boxu časoměřičů včas. Mezi druhou a třetí třetinou budou ve hře ceny v celkové hodnotě 10 000 Kč, a to v rámci soutěže v házení puků na středový kruh. Na výhry si sáhnou ti, kteří si v předchozím průběhu utkání zakoupí v provozovně fanshopu soutěžní puk a ve zmíněné přestávce ho na pokyn v hodí na led s cílem přiblížit se co nejvíce středovému puntíku pro vhazování. Tři fanoušci s nejpřesnější trefou se mohou těšit na zmíněné hodnotné ceny. Hlavní cenu pro vítěze soutěže věnoval Polygon Hradec Králové. Pro další dva v pořadí je připraven hokejový dres spolu s dalšími cenami  od fanshopu, a v neposlední řadě také hráčskými legendami podepsané hokejky z Dne hokeje, který se v březnu uskutečnil v Táboře.

Vzhledem k předpokládanému obrovskému zájmu o pondělní střetnutí znovu upozorňujeme fanoušky, že si mohou ulevit od čekání u pokladen a zakoupit si svou vstupenku online prostřednictvím webu vstupenky.hctabor.com. A pokud se vypraví na stadion včas, vyhnou se i nechtěnému zpoždění spojenému se starostmi s parkováním.

Jako předkrm pondělního ostře kořeněného menu si prohlédněte fotogalerii z nedělního duelu.    

 
 
Více fotek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Finále extraligy s táborským puncem

    St 17.04. |

    První extraligové finále mezi Pardubicemi a Třincem neslo velmi výraznou stopu táborského hokeje, a to pruhovanou. Jedním ze dvou hlavních rozhodčích v úvodní bitvě o titul byl táborský odchovanec a někdejší výborný extraligový útočník Lukáš Květoň. Do pozice čárového arbitra byl nominován plánský Petr Šimánek, jenž rovněž trávil své hokejové roky u Jordánu. Oběma nezbývá než pogratulovat k nominaci do vrcholných extraligových bojů a popřát jim skvělý zrak a pevnou ruku při řízení případných dalších utkání.     

  • Novinky k zimnímu stadionu v Táboře

    Pá 29.03. |

    Tábor chce letos vyměnit chladicí technologii na zimním stadionu. Oprava by neměla zpozdit začátek příští sezony. Je možné, že se při rekonstrukci mírně změní i parametry ledové plochy. Tvar hrací plochy bude odpovídat i kritériím pro mezinárodní zápasy, které by se pak v Táboře mohly konat. Město navíc plánuje výstavbu druhé ledové plochy, která by měla vzniknout v blízkosti zimního stadionu. 

    Více...
  • Letňany jsou ve čtvrtfinále

    Út 19.03. |

    Jediný gól z hole zkušeného Pavla Mrni rozhodl o vítězství Letňan v pondělním čtvrtém zápase osmifinálové série na ledě Děčína. Jeho trefa z šesté minuty prodloužení znamená pro hostující Letce postup do čtvrtfinále, ve kterém si to rozdají s ambiciózním Chomutovem.    

  • Trenérský štáb A-týmu doplní v play-off Milan Dančišin

    Po 11.03. |

    Na lavičce A-mužstva bude v letošním play-off druhé ligy působit trenérský triumvirát. Stávající kouče Richarda Loba a Jakuba Grofa doplní do trojice lodivod extraligového dorostu Milan Dančišin st., který už si letos práci na lavičce "áčka" vyzkoušel ve dvou utkáních. Popřejme trenérům i jejich týmu hodně zdaru.

  • K osmifinále mají blíže Benátky a Kobra

    Út 05.03. |

    Úterní zahajovací zápasy předkola play-off přiblížily k branám osmifinále oba hostující celky. Benátky nad Jizerou si odvezly vítězství 4:3 z Ústí nad Labem, Kobra Praha vyhrála 4:1 v Mostě. Odvetné zápasy se hrají ve čtvrtek 7. března od 18 hodin v Benátkách a v Praze.   

    Více...
Starší aktuality