Velká prázdninová fotosoutěž startuje! Ve hře jsou atraktivní hokejové ceny

26.06.2024 00:29, autor: Pavel Šácha

Táborští hokejisté se přiřítili do finiše přípravy na nadcházející sezonu 2024-2025. Netrpělivě ji vyhlížejí také fanoušci kohoutů. A aby si s modro-bílými barvami udrželi pevné pouto i ve dnech prázdninového odpočinku, rozevírá znovu svou oponu tradiční Velká prázdninová fotosoutěž s HC Tábor. A není nutné připomínat, že na autory nejlepších letních snímků s hokejovou tématikou čekají velmi atraktivní ceny.

Velká prázdninová fotosoutěž startuje! Ve hře jsou atraktivní hokejové ceny


S příchodem prvního prázdninového dne můžete prostřednictvím aplikace WhatsApp, popřípadě e-mailem zasílat na níže uvedené kontakty momentky z vašich dovolených, výletů i dalších letních kratochvílí. Podmínka pro zařazení vašich fotografií do hry o cílové ceny je jediná: musí na nich být zřetelné, že jste fanouškem HC Tábor. K tomuto účelu jednoduše poslouží jakákoliv klubová proprieta s jeho symbolikou, ať už je to dres, tričko, kšiltovka, šála, vlajka či třeba jen hrneček nebo náramek. Poté už stačí pouze připojit ke snímku fotografii popisek s uvedením jména, příjmení a místa, kde byl pořízen.
 A protože je uzávěrka pro zasílání soutěžních fotografií stanovena až na 31. srpna, otevírá se vám dostatečný časový prostor k tomu, abyste svůj fotografický nápad a jeho realizaci skutečně „vymazlili“. Nakolik se vám to podařilo, o tom svým hlasováním rozhodne porota složená z hráčů druholigového A-mužstva.  

Jaké ceny jsou ve hře  

1. místo: permanentní vstupenka na sezonu 2024-2025
2. místo: podepsaný hokejový dres
3. místo: šála HC Tábor
Výherci na pomyslných medailových příčkách si navíc mezi sebou rozdělí věcné ceny v hodnotě 5 000 Kč.

A to ještě není vše! Prvních třicet soutěžících, kteří zašlou své fotografie do soutěže, obdrží jako milou pozornost vyřazený hokejový dres HC Tábor.

Kam zasílat fotografie?

WhatsApp: tel. 731 582 187
E-mail: satnahct@seznam.cz

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Hokej.cz o druhé ledové ploše v Táboře

    Po 19.08. |

    Výstavbě druhé ledové plochy v Táboře, která by mohla začít už v říjnu, se věnoval i web Hokej.cz. V článku shrnul základní informace týkající se tohoto tématu.   

    Více...
  • A-tým je znovu pohromadě

    Po 29.07. |

    Druholigoví hokejisté Tábora se v pondělí sešli k první tréninkové jednotce po třítýdenním prázdninovém odpočinku. První tři dny tohoto týdne se ještě budou připravovat na suchu, ve čtvrtek 1. srpna je čeká první trénink na ledě, a to v azylu milevského zimního stadionu. Tamtéž se vydají i v pátek, od pondělí 5. srpna budou brázdit kluziště soběslavského zimního stadionu. 

  • Jiří Novotný o spolupráci s Táborem

    Ne 21.07. |

    Sportovní manažer českobudějovického Motoru Jiří Novotný se v rozhovoru pro web www.hokej.cz rozpovídal o možné spolupráci s Táborem a zájmu jihočeského extraligisty o posun kohoutů do druhé nejvyšší soutěže.  

    Více...
  • Táborští mladíci nadchli

    St 10.07. |

    Extraligoví táborští mladíci z týmů dorostu a 9. třídy prokázali na červnových svazových testech perfektní připravenost a zařadili se v tomto směru mezi absolutní tuzemskou elitu. Sklidili tím velké uznání a v neposlední řadě zájem webu hokej.cz. Naše redakce se k testům na svazovém poli během července ještě jednou vrátí.

    Více...
  • Adam Čížek je v Písku

    St 12.06. |

    Dvaadvacetiletý obránce Adam Čížek stráví nadcházející sezonu v barvách píseckých Králů. V uplynulém ročníku figuroval na soupisce táborského týmu, za který naskočil do 20 druholigových utkání. Dalších 16 zápasů odehrál v dresu mateřského Spartaku Soběslav v krajské lize.

Starší aktuality