Béčku stačí tři body k jistotě druhého místa

14.01.2013 18:34, autor: Jiří Jelínek

HC Humpolec - HC Tábor B

2:5 (0:2, 2:3, 0:0)

Neděle, 13.1.2013 17:00 - Muži B

 

Branky a nahrávky: - 13. Hubáček (Trieb, Ježek), 18. Hubáček (Mařík), 24. Kratochvíl (Mařík, Šimeček), 32. Mařík, 39. Šimeček (Drda, Kratochvíl)

  Vyloučení: 0:0   Využití: 0:0   Góly v oslabení: 0:0  

HC TÁBOR B: Šelepa – Trieb, Samec, Bergr, Pospíšil, Hošek, Dudák, Ježek, Hubáček, Mařík, Jankovský, Rižák, Heršálek, Šimeček, Kratochvíl, Drda

Nedělní výhrou na Vysočině si Kohouti upevnili druhé místo v tabulce a před třetím Vimperkem již mají náskok čtyři body. Do konce základní části zbývají poslední dvě kola. V neděli hostí Tábor na svém ledě Soběslav a o týden později cestuje do Českého Krumlova. Dvě kola před koncem si definitivně zajistilo účast již šest mužstev. O poslední dvě postupová místa se bude ucházet Český Krumlov, Radomyšl, Humpolec a naději má i Hluboká, která má odložený zápas s J. Hradcem.

Jistotu postupu z prvního místa do play-off má David servis. O umístění ostatních týmů rozhodnou závěrečné zápasy. K definitivní jistotě postupu z druhého místa, stačí Kohoutům získat tři body.

 

1.       David servis              49 bodů
2.       Tábor                        38
3.       Vimperk                    34
4.       Soběslav                   33
5.       Strakonice                 33
6.       Veselí                         32    jistota play-off
7.       Radomyšl                   30          
8.       Č. Krumlov                 29
9.       Humpolec                   26
10.     Hluboká                      22   budou bojovat o play-off
11.     Božetice                      20
12.     J.Hradec                      11

 

21.kolo
Humpolec – Strakonice
Tábor B – Soběslav
Božetice – Č.Krumlov
Vimperk – David servis
Hluboká – Radomyšl
Veselí – J.Hradec

22.kolo
Strakonice – Veselí
J.Hradec –Hluboká
Radomyšl – Vimperk
David servis – Božetice
Č.Krumlov – Tábor
Soběslav – Humpolec

Dohrávka
Hluboká – J.Hradec

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Finále extraligy s táborským puncem

    St 17.04. |

    První extraligové finále mezi Pardubicemi a Třincem neslo velmi výraznou stopu táborského hokeje, a to pruhovanou. Jedním ze dvou hlavních rozhodčích v úvodní bitvě o titul byl táborský odchovanec a někdejší výborný extraligový útočník Lukáš Květoň. Do pozice čárového arbitra byl nominován plánský Petr Šimánek, jenž rovněž trávil své hokejové roky u Jordánu. Oběma nezbývá než pogratulovat k nominaci do vrcholných extraligových bojů a popřát jim skvělý zrak a pevnou ruku při řízení případných dalších utkání.     

  • Novinky k zimnímu stadionu v Táboře

    Pá 29.03. |

    Tábor chce letos vyměnit chladicí technologii na zimním stadionu. Oprava by neměla zpozdit začátek příští sezony. Je možné, že se při rekonstrukci mírně změní i parametry ledové plochy. Tvar hrací plochy bude odpovídat i kritériím pro mezinárodní zápasy, které by se pak v Táboře mohly konat. Město navíc plánuje výstavbu druhé ledové plochy, která by měla vzniknout v blízkosti zimního stadionu. 

    Více...
  • Letňany jsou ve čtvrtfinále

    Út 19.03. |

    Jediný gól z hole zkušeného Pavla Mrni rozhodl o vítězství Letňan v pondělním čtvrtém zápase osmifinálové série na ledě Děčína. Jeho trefa z šesté minuty prodloužení znamená pro hostující Letce postup do čtvrtfinále, ve kterém si to rozdají s ambiciózním Chomutovem.    

  • Trenérský štáb A-týmu doplní v play-off Milan Dančišin

    Po 11.03. |

    Na lavičce A-mužstva bude v letošním play-off druhé ligy působit trenérský triumvirát. Stávající kouče Richarda Loba a Jakuba Grofa doplní do trojice lodivod extraligového dorostu Milan Dančišin st., který už si letos práci na lavičce "áčka" vyzkoušel ve dvou utkáních. Popřejme trenérům i jejich týmu hodně zdaru.

  • K osmifinále mají blíže Benátky a Kobra

    Út 05.03. |

    Úterní zahajovací zápasy předkola play-off přiblížily k branám osmifinále oba hostující celky. Benátky nad Jizerou si odvezly vítězství 4:3 z Ústí nad Labem, Kobra Praha vyhrála 4:1 v Mostě. Odvetné zápasy se hrají ve čtvrtek 7. března od 18 hodin v Benátkách a v Praze.   

    Více...
Starší aktuality