Osmifinále: Jak je to se vstupným? A co ještě by měli fanoušci vědět?

07.03.2023 13:49, autor: Pavel Šácha

S domácími zápasy osmifinálové série play-off druhé ligy jsou spojené i nutné provozní informace pro táborskou hokejovou veřejnost.

Vstupné

Na osmifinálové duely A-týmu je stanovené jednotné vstupné 120 Kč. Stejně jako v základní části mají vstup zdarma děti do 140 cm výšky a držitelé průkazu ZTP/P.

Permanentní vstupenky již na zápasy play-off neplatí. Důležité upozornění se však vztahuje na držitele permanentních vstupenek s místenkou. Chtějí-li také v play-off zasednout na své zarezervované místo v hledišti, musejí svou permanentku ze základní části předložit ke kontrole spolu se zakoupenou běžnou vstupenkou.

Vstup na stadion

Pro vstup diváků na stadion slouží výhradně hlavní vchod na jižní straně stadionu (u pokladen).
Vchod od recepce je vyhrazen pouze držitelům V.I.P. vstupenek (ti mohou využít i hlavní vchod), lidem s klubovou akreditací a trenérům, vedoucím a hráčům mládežnických mužstev HC Tábor.

Pokladna zimního stadionu bude otevřena hodinu před začátkem utkání. Chtějí-li se návštěvníci zápasu vyhnout případnému čekání ve frontě, mají pochopitelně nadále příležitost zajistit si vstupenku online na adrese https://vstupenky.hctabor.com/.

Ostatní

PARKOVÁNÍ. V platnosti zůstává označený zákaz vjezdu do prostoru před severní stranou budovy zimního stadionu (u restaurace a recepce). Lidé mohou pro parkování využít vyznačené hlavní parkoviště před zimním stadionem, případně parkoviště u tenisové haly či místa v přilehlých ulicích. Také v tomto případě platí, aby se lidé vydali na utkání s dostatečným předstihem, a vyhnuli se tak případným problémům se zaparkováním svého vozu.

UPOZORNĚNÍ PRO DIVÁKY. Klub HC Tábor důrazně žádá diváky o dodržování provozního řádu stadionu a pravidel slušného chování.
 „Diváci jsou naším šestým hráčem a vytvářejí v hledišti úžasnou atmosféru. Moc si jich vážíme a jsme rádi, že se v drtivě většině vše odehrává v mezích slušnosti. Bohužel se však našly i výjimky a už dvakrát jsme byli nuceni zaplatit pokutu za vhazování předmětů na ledovou plochu. Proto žádáme diváky, aby se v nadcházejících zápasech podobných excesů vyvarovali a nenutili nás k razantním opatřením pro zachování pořádku při utkání,“ apeluje
na návštěvníky zápasů generální manažer klubu Aleš Krátoška.               

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Finále extraligy s táborským puncem

    St 17.04. |

    První extraligové finále mezi Pardubicemi a Třincem neslo velmi výraznou stopu táborského hokeje, a to pruhovanou. Jedním ze dvou hlavních rozhodčích v úvodní bitvě o titul byl táborský odchovanec a někdejší výborný extraligový útočník Lukáš Květoň. Do pozice čárového arbitra byl nominován plánský Petr Šimánek, jenž rovněž trávil své hokejové roky u Jordánu. Oběma nezbývá než pogratulovat k nominaci do vrcholných extraligových bojů a popřát jim skvělý zrak a pevnou ruku při řízení případných dalších utkání.     

  • Novinky k zimnímu stadionu v Táboře

    Pá 29.03. |

    Tábor chce letos vyměnit chladicí technologii na zimním stadionu. Oprava by neměla zpozdit začátek příští sezony. Je možné, že se při rekonstrukci mírně změní i parametry ledové plochy. Tvar hrací plochy bude odpovídat i kritériím pro mezinárodní zápasy, které by se pak v Táboře mohly konat. Město navíc plánuje výstavbu druhé ledové plochy, která by měla vzniknout v blízkosti zimního stadionu. 

    Více...
  • Letňany jsou ve čtvrtfinále

    Út 19.03. |

    Jediný gól z hole zkušeného Pavla Mrni rozhodl o vítězství Letňan v pondělním čtvrtém zápase osmifinálové série na ledě Děčína. Jeho trefa z šesté minuty prodloužení znamená pro hostující Letce postup do čtvrtfinále, ve kterém si to rozdají s ambiciózním Chomutovem.    

  • Trenérský štáb A-týmu doplní v play-off Milan Dančišin

    Po 11.03. |

    Na lavičce A-mužstva bude v letošním play-off druhé ligy působit trenérský triumvirát. Stávající kouče Richarda Loba a Jakuba Grofa doplní do trojice lodivod extraligového dorostu Milan Dančišin st., který už si letos práci na lavičce "áčka" vyzkoušel ve dvou utkáních. Popřejme trenérům i jejich týmu hodně zdaru.

  • K osmifinále mají blíže Benátky a Kobra

    Út 05.03. |

    Úterní zahajovací zápasy předkola play-off přiblížily k branám osmifinále oba hostující celky. Benátky nad Jizerou si odvezly vítězství 4:3 z Ústí nad Labem, Kobra Praha vyhrála 4:1 v Mostě. Odvetné zápasy se hrají ve čtvrtek 7. března od 18 hodin v Benátkách a v Praze.   

    Více...
Starší aktuality