DOROST: Stylová tečka! Táborští předvedli velký obrat a nechali Jihlavu za sebou

08.03.2024 23:14, autor: Pavel Šácha

Táborští dorostenci se rozloučili s úspěšným extraligovým ročníkem fantasticky! V předehrávce 20. kola nadstavby prohrávali na domácím ledě s jihlavskou Duklou už 0:3, nakonec se ale vzedmuli k velkému obratu a se závěrečnou sirénou oslavili vítězství 7:5. Díky němu v tabulce odsunuli jihlavský tým za svá záda a vtiskli své záchranářské misi zářivý ráz. Za sebou totiž nechali ve své nadstavbové skupině hned tři týmy, konkrétně Olomouc, Kladno a Jihlavu.

DOROST: Stylová tečka! Táborští předvedli velký obrat a nechali Jihlavu za sebou

HC Tábor - HC Dukla Jihlava

7:5 (0:2, 2:1, 5:2)

Pátek, 8.3.2024 17:00 - Dorost

 

Branky a nahrávky: 31. Svoboda (Suchan, Pánek), 40. Pánek (Mohyla, Pufr), 43. Pánek (Pufr, Svoboda), 51. Pánek (Ryšavý, Pufr), 52. Pufr (Svoboda, Pánek), 57. Suchan (Svoboda, Pánek), 60. Suchan (Mohyla) - 4. Chvátal (Verbeščuk, Tomica), 10. Grabowski (Kouba), 26. Hospodka (Lukáš, Slavíček), 47. Adamec (Chvátal), 57. Kouba (Adamec).

Rozhodčí: Kosnar - Kučera, Tuháček.   Vyloučení: 2:4   Využití: 2:0   Góly v oslabení: 1:1   Diváci: 80

HC TÁBOR: Moustafa (32. Spálenka) – Pufr, Bačo, Céza, Mohyla, Lomoz, Šťastný, Ryšavý – Suchan, Bartuška, Pánek – Svoboda, Bušta, Šustík – Slívko, Slabý.

HC DUKLA JIHLAVA: Ždimera (Štěbeták) – Tramba, Holas, Tomica, Slavíček, Podroužek, Verbeščuk, Zmrhal – Kouba, Lukáš, Grabowski – Volodin, Nejedlý, Adamec – Kytka, Trefil, Chvátal – Hospodka.

JEŠTĚ PŘED UTKÁNÍM POSKYTL TRENÉR TÁBORSKÉ DOROSTENCKÉ PARTY MILAN DANČIŠIN ROZHOVOR WEBU HOKEJ.CZ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • NOMINACE ČR "18" NA TURNAJ V TÁBOŘE

    So 26.10. |

    Už v neděli 3. listopadu se u Jordánu sejde česká hokejová reprezentace do 18 let, aby se připravovala na středeční start mezinárodního Turnaje pěti zemí v Táboře. A jak vypadá nominace domácího výběru, který povede do boje David Čermák s asistenty Radkem Bělohlavem a Jaroslavem Nedvědem?      

     

    Více...
  • První zápas, první gól Piráta

    St 23.10. |

    Táborský forvard Jiří Severa se prosadil hned ve svém prvním utkání po přesunu mezi chomutovské Piráty. V prvoligovém střetnutí na ledě Třebíče poslal hosty do vedení 2:1, domácí celek ale stihl výsledek otočit, a tak nakonec přišla branka "Seviče" vniveč. 

    Více...
  • Na pomoc po povodních jde z výtěžku 40 000 Kč

    Út 24.09. |

    Sobotní druholigové střetnutí mezi táborským týmem a Baníkem Příbram doprovázela charitativní akce na pomoc lidem postiženým povodněmi. Klub HC Tábor se pod záštitou hejtmana Jihočeského kraje Martina Kuby rozhodl věnovat k výše uvedenému účelu část výtěžku ze vstupného. Z tohoto počinu nakonec vzešla částka 40 000 Kč. Už před utkáním se navíc k táborskému klubu připojila i společnost Silon Sezimovo Ústí, díky čemuž se celková částka ještě znásobí. O tom, kam tyto finanční prostředky poputují, společně rozhodnou klub HC Tábor s jihočeským hejtmanem Martinem Kubou.             

  • Oliver Šatný v dresu Motoru

    St 11.09. |

    Ve čtvrtečním přípravném utkání mezi Motorem České Budějovice a Škodou Plzeň bude plnit roli dvojky domácího extraligového týmu táborský brankář Oliver Šatný. Zápas se hraje od 17.30 hodin na zimním stadionu v Soběslavi, kde mladý gólman vyrůstal.  

  • Nové cesty bývalých kohoutů

    Út 10.09. |

    V minulých týdnech byly odtajněny osudy několika hráčů, kteří v minulém druholigovém ročníku oblékali dres HC Tábor. Třiatřicetiletý obránce Miloslav Jáchym si ve středu odbyl premiéru v barvách BK Havlíčkův Brod. O tři roky starší univerzální bojovník Petr Zíb vsadil na trenérskou dráhu v nynějším bydlišti v Praze a na Kobře povede žákovské výběry 7. a 5. třídy. Své obrovské hráčské zkušenosti se chystá promítnout do trenérské branže Rudolf Huna. Čtyřiačtyřicetiletý veleúspěšný slovenský internacionál zvažoval i pokračování hráčské kariéry, přednedávnem ho však v jeho domovině představil jako nového hlavního kouče třetiligový Dolný Kubín. Přejeme jim hodně úspěchů na všech frontách!

Starší aktuality