Hokejisté se loučili

27.03.2014 20:29, autor: Jiří Jelínek

HOKEJISTÉ A-TÝMU SE LOUČILI SE SEZÓNOU

Přestože na tvářích všech hráčů A-týmu bylo ještě vidět zklamání z vyřazení v letošním ročníku play-off, ani na chvíli si nepřipustili, že by nedodrželi slib, který dali malým hokejistům za jejich výkony ve třetím ročníku turnaje MLADÝCH NADĚJÍ. Odměnou pro malé hokejisty byl společný trénink, kde se mladí hokejisté po ledové ploše proháněli vedle svých velkých vzorů. Zarputilost s jakou se hokejisté přípravky snažili nepokazit žádnou přihrávku a překonat brankáře byla až neuvěřitelná. Vzhledem k tomu, že úsilí mladých hokejistů sledovali i členové z vedení HC, které velmi potěšil především přístup hráčů A-týmu a jejich účast na této akci (tréninku se z pracovních důvodů nezúčastnili „pouze” tři hráči), je víceméně jisté, že podobné akce se budou v příštím ročníku opakovat a hokejisté se zúčastní tréninků všech mládežnických mužstev. A jak řekl Miroslav Volena: „Velice si cením účasti hráčů A-týmu na této akci a musím jim poděkovat. Stejně tak si cením jejich účasti na slavnostním zahájení turnaje, který se konal v Táboře. Svou přítomností dali jasně najevo, jaký vztah ke klubu mají. Malé hokejisty to ohromně motivuje v jejich dalším hokejovém růstu a to je pro klub velmi dobře. Podobné akce budeme v nové sezóně určitě podporovat. Nyní před sebou mají hokejisté pár dní volna, ale již v květnu začíná letní příprava a vstup do dalšího hokejového ročníku. Věříme, že bude stejně úspešný jako ty předcházející.”

A kdo vyhrál? Dobrý nápad a především zapálení hokejistů, udělat radost těm nejmenším a napomoci dobré věci, která se v budoucnu ještě více prohloubí a mnohonásobně vrátí.

Na úvod nového hokejového ročníku 2014/2015, by hokejisté rádi uspořádali i hokejový zápas s FAN CLUBEM HC Tábor. Fotografie z posledního tréninku naleznou fanoušci v galerii.

 

 
 
Více fotek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Adam Čížek je v Písku

    St 12.06. |

    Dvaadvacetiletý obránce Adam Čížek stráví nadcházející sezonu v barvách píseckých Králů. V uplynulém ročníku figuroval na soupisce táborského týmu, za který naskočil do 20 druholigových utkání. Dalších 16 zápasů odehrál v dresu mateřského Spartaku Soběslav v krajské lize.

  • Jakub Šedivý posílil Sokolov

    St 05.06. |

    Jednadvacetiletý odchovanec táborského hokeje Jakub Šedivý (ne)mění své působiště. Kmenový hráč Bílých Tygrů z Liberce bude formou hostování působit v prvoligovém Baníku Sokolov, nadále však zůstává i na soupisce libereckého extraligového týmu. Uplynulý ročník druhé nejvyšší soutěže strávil poctivý bek s četnými zkušenostmi z mládežnických reprezentací v barvách Kolína. Kubo, hodně štěstí v novém angažmá!          

    Více...
  • HC Tábor mezi tuzemskou špičkou

    Ne 02.06. |

    HC Tábor se zařadil do společnosti klubů, které získaly status jedné z akademií. Na pomyslné mapě ledního hokeje rozdělené do tří kategorií jich nově figuruje celkem 31. Podrobnosti přináší článek na hokej.cz.

    Více...
  • Dominik Pavlát míří do Finska

    Po 20.05. |

    Čtyřiadvacetiletý klenot táborské brankářské líhně Dominik Pavlát se chystá na své první zahraniční angažmá. Letošního finalistu extraligy s úspěšnou reprezentační zkušeností z turnajů Euro Hockey Tour zlákal do svých řad přední finský tým Ilves Tampere. Dominiku, přejeme hodně štěstí a spokojenosti v novém působišti      

      

    Více...
  • Finále extraligy s táborským puncem

    St 17.04. |

    První extraligové finále mezi Pardubicemi a Třincem neslo velmi výraznou stopu táborského hokeje, a to pruhovanou. Jedním ze dvou hlavních rozhodčích v úvodní bitvě o titul byl táborský odchovanec a někdejší výborný extraligový útočník Lukáš Květoň. Do pozice čárového arbitra byl nominován plánský Petr Šimánek, jenž rovněž trávil své hokejové roky u Jordánu. Oběma nezbývá než pogratulovat k nominaci do vrcholných extraligových bojů a popřát jim skvělý zrak a pevnou ruku při řízení případných dalších utkání.     

Starší aktuality