PŘÍPRAVKA B: Memoriál Zlatka Červeného ovládli Střelci, Táborští si zajistili stříbro

02.04.2018 23:06, autor: Pavel Šácha

Čtrnáctý ročník Memoriálu Zlatka Červeného v minihokeji je po víkendu už jen minulostí. Jeden z rozlučkových turnajů letošní sezony byl určený hráčům třetích tříd a svého vítěze našel v mladých Střelcích z Jindřichova Hradce. V držení domácích nadějí se ocitlo stříbro.

PŘÍPRAVKA B: Memoriál Zlatka Červeného ovládli Střelci, Táborští si zajistili stříbro


Každý z kvarteta zúčastněných klubů vyslal do boje dva týmy, jejichž výsledky se v konečném účtování sčítaly. Jednotlivé zápasy se hrály na 2 x 20 minut hrubého času.

 VÝSLEDKY TÁBORSKÝCH TÝMŮ:  HC Tábor A - Střelci Jindřichův Hradec A 5:8 (za Tábor Lukeš, Čaněk, Kuchár, Fabišík, Švadlena), HC Tábor B – Střelci Jindřichův Hradec B 7:8 (Vošta 5, Janoušek, Martin Susko), HC Tábor A – Jiskra Humpolec A 18:4 (Čaněk 7, Fabišík 4, Hořejší 2, Švadlena 2, Janů, Severa), HC Tábor B – Jiskra Humpolec B 6:6 (Martin Susko 2, Hrobský, Janoušek, Douda, Hemza), HC Tábor A – Hvězda Praha A 8:5 (Čaněk 4, Lukeš, Kuchár, Fabišík, Janů), HC Tábor B – Hvězda Praha B 21:4 (Martin Susko 7, Douda 5, Hemza 3, Vošta 2, Hrobský, Janoušek, Dalihod, Trnka).

 KONEČNÉ POŘADÍ TURNAJE: 1. Střelci J. Hradec, 2. HC Tábor, 3. Hvězda Praha, 4. Jiskra Humpolec.  

 SESTAVY – HC Tábor A: Malypetr - Lukeš, Čaněk, Hořejší, Kuchár, Fabišík, Janů, Švadlena, Severa, Bouška. HC Tábor B: Formánek (Vošta) – Hrobský, Janoušek, Douda, Králík, Hemza, Krch, Vošta, Dalihod, Trnka, Kačena, Martin Susko.

Díky pořadatelů si vysloužili partneři turnaje: město Tábor, HC Tábor, Bowling Svíčka, HDF Centrum, Trio Reklama, Farmtec a.s., a také rodiče.

 

 
 
Více fotek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hokejové střípky
  • Finále extraligy s táborským puncem

    St 17.04. |

    První extraligové finále mezi Pardubicemi a Třincem neslo velmi výraznou stopu táborského hokeje, a to pruhovanou. Jedním ze dvou hlavních rozhodčích v úvodní bitvě o titul byl táborský odchovanec a někdejší výborný extraligový útočník Lukáš Květoň. Do pozice čárového arbitra byl nominován plánský Petr Šimánek, jenž rovněž trávil své hokejové roky u Jordánu. Oběma nezbývá než pogratulovat k nominaci do vrcholných extraligových bojů a popřát jim skvělý zrak a pevnou ruku při řízení případných dalších utkání.     

  • Novinky k zimnímu stadionu v Táboře

    Pá 29.03. |

    Tábor chce letos vyměnit chladicí technologii na zimním stadionu. Oprava by neměla zpozdit začátek příští sezony. Je možné, že se při rekonstrukci mírně změní i parametry ledové plochy. Tvar hrací plochy bude odpovídat i kritériím pro mezinárodní zápasy, které by se pak v Táboře mohly konat. Město navíc plánuje výstavbu druhé ledové plochy, která by měla vzniknout v blízkosti zimního stadionu. 

    Více...
  • Letňany jsou ve čtvrtfinále

    Út 19.03. |

    Jediný gól z hole zkušeného Pavla Mrni rozhodl o vítězství Letňan v pondělním čtvrtém zápase osmifinálové série na ledě Děčína. Jeho trefa z šesté minuty prodloužení znamená pro hostující Letce postup do čtvrtfinále, ve kterém si to rozdají s ambiciózním Chomutovem.    

  • Trenérský štáb A-týmu doplní v play-off Milan Dančišin

    Po 11.03. |

    Na lavičce A-mužstva bude v letošním play-off druhé ligy působit trenérský triumvirát. Stávající kouče Richarda Loba a Jakuba Grofa doplní do trojice lodivod extraligového dorostu Milan Dančišin st., který už si letos práci na lavičce "áčka" vyzkoušel ve dvou utkáních. Popřejme trenérům i jejich týmu hodně zdaru.

  • K osmifinále mají blíže Benátky a Kobra

    Út 05.03. |

    Úterní zahajovací zápasy předkola play-off přiblížily k branám osmifinále oba hostující celky. Benátky nad Jizerou si odvezly vítězství 4:3 z Ústí nad Labem, Kobra Praha vyhrála 4:1 v Mostě. Odvetné zápasy se hrají ve čtvrtek 7. března od 18 hodin v Benátkách a v Praze.   

    Více...
Starší aktuality